We Are Hiring for We Are Hiring!

Closer är ett unikt säljbolag där alla medarbetare driver egna aktiebolag och arbetar exklusivt med sina säljuppdrag. Företaget har under åren lockat till sig säljtalanger som vill utvecklas som egenföretagare, styra över sin egen tid och tjäna ordentligt med pengar. Bolaget startade 2014 består idag av 14 st säljentreprenörer som arbetar med 11 st säljuppdrag i mediabranschen. Closer säljer i dagsläget media för 125 MSEK per år. Nu har bolaget inlett ett samarbete med rekryteringsföretaget We Are Hiring som blir den första kunden utanför mediabranschen.

We are Hiring är en rekryteringsbyrå med fokus på rekrytering inom marknad och kommunikation. Uppdragen innebär både permanenta tjänster och konsulter för tidsbegränsade behov. Byrån sitter i samma lokaler som systerbolaget kommunikationsbyrån We are More och har därför marknad och kommunikation i sitt DNA. Något som ger full förståelse för den dagliga verksamheten och branschen kunderna verkar inom.

Closers uppdrag handlar om att skapa nya affärer för We Are Hiring – helt enkelt ta kontakt med marknadsavdelningar, lyssna på deras behov och sälja in We Are Hirings tjänster. Jobbet handlar alltså inte om att rekrytera, det tar kollegorna på We Are Hiring hand om.

Vi letar nu efter en person med god förståelse för reklambranschen, inte är rädd för att lyfta telefonen och som känner samma glädje som vi gör i att skapa affärer. För rätt person är detta entrédörren till ett självständigt och utvecklande arbetsliv som entreprenör- alltihop i en kontext och kultur som är full av gemenskap och energi.

Placering: Göteborg.

Hur kul låter det? Ring Fredrik Skåntorp på 0708-133431 så ser vi vad som händer.