KARRIÄR

Strossle är ett av Sveriges snabbast växande techbolag och hjälper publicister att förbättra sin trafik och hitta nya intäktskällor. Strossle erbjuder annonsörer att distribuera sin content marketing i Strossles publicistnätverk genom så kallad native advertising. Bolaget grundades 2013 och har på bara fem år etablerat sig i 10 länder och deras teknik används idag på fler än 1500 siter. Flera av Sveriges mest älskade varumärken är idag kunder till Strossle.

Nu söker vi efter nästa stjärna, baserad i Stockholm, som ska skapa tillväxt åt vår uppdragsgivare Strossle. Personen vi söker blir en nyckelspelare på Strossles huvudkontor i centrala Stockholm och kommer att ansvara för flertalet av de största mediabyråerna såsom Publicis, Group M, Omnicom, Howcom och Tre Kronor. Vi tror att personen vi söker har minst 3 års erfarenhet av mediaförsäljning mot marknadschefer, projektledare och digitala specialister på mediabyråerna.

Closer startade 2014 och består idag av 11 säljentreprenörer i Stockholm, Göteborg och Malmö. Uppdragsgivarna är några av landets mest framgångsrika mediabolag som ställer höga krav på oss som representerar dem på deras olika marknader. Som säljentreprenör på Closer driver man eget aktiebolag och är man en skicklig säljare med driv, pannben och kreativitet finns det stora möjligheter att skapa sig en ekonomisk trygghet.

color
https://www.closer.se/wp-content/themes/skudo/
https://www.closer.se/
#b0336f
style1
paged
Laddar inlägg...
/customers/8/f/c/closer.se/httpd.www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off