Nytt uppdrag för Martin att skapa tillväxt åt Azerion, en Elite Channel Partner till Microsoft Advertising där sökmotorn Bing är navet.

Closer, ett av Sveriges snabbast växande bolag med säljentreprenörer inom media, har fått ett nytt prestigeuppdrag – att skapa tillväxt åt Azerion, en Elite Channel Partner till Microsoft Advertising där sökmotorn Bing är navet. Uppdraget som Closer nu får är att öka försäljningen i Sverige.

Som Elite Channel Partner åt Microsoft är målet att ge bästa möjliga service och support till sina kunder och att vara en rådgivande part för att optimera effekten av kundernas investeringar. Microsoft ser fortsatt stor potential i marknaden och hög tillväxt i antalet användare sedan chatGPT integrerades i Bings sökfunktion.

– Vi är glada över att fördjupa vårt samarbete med Closer ytterligare och timingen är perfekt då vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder för Microsofts erbjudande efter Chat GPT-integrationen, säger Henric Smolak, försäljningsdirektör på Azerion.

Uppdraget kommer att skötas av Martin Hasselgren som varit på Closer sedan 2020.
– Det känns fantastiskt att få representera ett så starkt varumärke och en produkt som ligger i absoluta framkant inom teknik och AI. Bäst av allt är att få hjälpa ännu fler kunder att få upp ögonen för hur vi på Azerion, som Elite Channel Partner, kan bli deras närmsta samarbetspartner och ”bästa vän” kring allt som rör Microsoft Advertising och Bing.

https://news.cision.com/se/closer/r/nytt-prestigeuppdrag-till-closer—azerion-vill-oka-forsaljningen-for-microsoft-advertising,c3799496

Leave a Reply

Your email address will not be published.