Kung William den XVIII ansluter till kungadömet Closer – SpiderAds tar in en ny Kung för fortsatt expansion

SpiderAds, en helautomatisk annonsmjukvara som genom AI enkelt löser all form av micro-annonsering, utökar samarbetet med Closer för att öka försäljningen i Väst- och Sydsverige. William Krafft är från och med idag ny Kung i kungadömet Closer och antar utmaningen att bli den nya säljentreprenören för SpiderAds. William är Closers artonde säljentreprenör och bolaget räknar med att fortsätta växa mer fler kungar och drottningar.

– Från första samtalet när Wille spontanringde för ett par år sedan, kände jag ett starkt sug efter att knyta honom till mig. Att rekrytera är både det svåraste och det enklaste man kan göra, det kan kännas hopplöst att hitta rätt person men när man väl gör det tar bara ett par minuter att bestämma sig. Så var det med Wille, säger Fredrik Skåntorp, grundare och vd på Closer.

William Krafft kommer senast från Medtech bolaget OneMed Group samt Textalk Media där han jobbat med försäljning och affärsutveckling.

– Jag vet att jag mår bäst runt sköna och energiska människor där bolaget litar på att alla gör sitt yttersta. Closer hade ett koncept som jag aldrig hade hört talas om och som triggade mig på alla plan. Beslutet var enkelt när rätt uppdrag dök upp, säger William Krafft.

SpiderAds annonsmjukvara är specialiserad på att optimera större flöden och kan helautomatiserat producera annonser, köpa media, rapportera och fakturera – helt utan mänsklig inblandning, var som helst i världen i alla digitala medier.

– Att vi nu fördjupar vårt samarbete med Closer genom att ta in William är ett kvitto på att Closer levererar det som de lovar och vi vill ha mer av det, med ökad kännedom och försäljning i västra och södra Sverige, säger Michael Fällström, vd på SpiderAds.

För ytterligare information:
Anders Ekhammar, pressansvarig Closer, epost: anders.ekhammar@perspective.se