Sandra Hälleby går till Closer – blir säljentreprenör för Ocean Outdoor

Closer ökar sitt engagemang i Ocean Outdoor. I åtta år har Fredrik Skåntorp varit säljentreprenör på Ocean Outdoor i Västsverige och nu utökar Closer sitt engagemang i bolaget genom att ta in en ny säljentreprenör till Göteborg och Skåneregionen. Sandra Hälleby börjar sitt uppdrag den 1 april och lämnar då sin tjänst som Key Account Manager på Clear Channel där hon varit i 11 år.

Sandra har lång erfarenhet från mediebranschen. Senast kommer hon från Clear Channel där hon framgångsrikt ansvarade för ett antal av bolagets kunder.

– Jag har länge varit nyfiken på Closer och den livsstil som det innebär att driva eget och få styra över sin egen tid och inkomst. Jag har alltid älskat utomhusmediet och när möjligheten att få jobba med Ocean Outdoor dök upp var saken klar, säger Sandra Hälleby.

Ocean Outdoor var Closers första uppdrag när Fredrik Skåntorp startade verksamheten för åtta år sedan. Sedan dess har Closer växt rejält till att idag vara 17 säljentreprenörer som hjälper sina uppdragsgivare att öka försäljningen. Fredrik ser den senaste rekryteringen som ett tydligt kvitto på att Closers modell är attraktiv för såväl säljentreprenören som uppdragsgivaren.

– Att få över Sandra till vårt team är en ren och skär jackpot. Hon och jag kommer att jobba mycket nära varandra i säljuppdraget för Ocean och jag tror att vi kommer att komplettera varandra fint, säger Fredrik Skåntorp.

För Ocean Outdoor var det ett självklart val att fortsätta samarbetet med Closer även i Malmö.

– Vi har anlitat Closer i åtta år och känner oss trygga i att utöka samarbetet med dem. Sandra är perfekt för uppdraget och har bred erfarenhet av utomhusmediet, säger Martin Landeby, försäljningschef på Ocean Outdoor.