Johanna Bringefält klar för Closer – ska öka tillväxten ytterligare för We are Hiring

Closer går in i rekryteringsbranschen och anlitar Johanna Bringefält som ny säljentreprenör. Hon ska hjälpa We are Hiring, ett systerbolag till We are More, att få ytterligare fart på försäljningen av rekryteringstjänster, med start den 1 mars.

Johanna Bringefält har 15 års erfarenhet som produktionsledare på Forsman & Bodenfors. Med den erfarenheten har hon en mycket god förståelse för reklam och kommunikation, vilket är oerhört värdefullt i dialogen med de nya kunderna som vill rekrytera inom branschen.

– När vi träffade Johanna som kandidat till det här uppdraget kändes det så bra. Hennes kontaktnät och förtroendeingivande personlighet tror jag kommer skapa många spännande affärsmöjligheter åt We are Hiring och bra relevanta rekryteringar åt våra kunder. Det upplägg som Closer har attraherar såväl uppdragsgivaren som säljentreprenören, därför känns det helt rätt att ta in Johanna via Closer. Nu får hon del av två världar, vår rekryteringsvärld och tillgången till Closers fantastiska säljteam, säger Philip Lundahl, vd på We are Hiring.

För Johanna uppfylldes tre önskningar när hon tackade ja till Closer och We are Hiring.

– Jag har länge drömt om att starta eget och jag har varit nyfiken på rekryterings- och säljbranschen. Med det här upplägget får jag det bästa av tre världar. Jag får driva eget, jobba med proffsiga rekryterare på We are Hiring och dessutom vara en del av ett gäng stjärnsäljare på Closer, Johanna Bringefält.

För Closer blir detta uppdrag det första i en ny bransch. Under många år har bolaget hjälpt medieägare till ökad försäljning och nu vill man bredda erbjudandet till fler branscher.

– Det är såklart spännande med en ny bransch och vi är riktigt glada över att Johanna tackat ja till uppdraget. Nu kan vi bevisa att sälj handlar om attityd och ambition oavsett vilken bransch man säljer inom, säger Fredrik Skåntorp, vd och grundare av Closer AB.