Keymobile tar in ny säljentreprenör från Closer – Clara Lindén klar att stärka försäljningen i Stockholm

Keymobile, en av Sveriges ledande aktörer inom mobilannonsering, tar in ytterligare en säljentreprenör från Closer. Den här gången för att stärka bearbetningen av kunder och mediebyråer i Stockholm. Clara Lindén är klar för Closer och uppdraget börjar den 26 april.

– Vi har sedan i början av 2018 hjälpt Keymobile med försäljningen i södra och västra Sverige och nu får vi även förtroendet att stärka deras säljorganisation i Stockholm. Det är för mig det yttersta kvittot på att vår modell fungerar och att våra kunder uppskattar vårt arbete. Jag är mycket imponerad av Clara Lindén som nu blir en del av Closer med uppdraget att vara med att driva försäljning åt Keymobile. Hon är affärsmässig och har helt rätt energi för det här uppdraget, säger Joel Peterson, partner på Closer.

Clara kommer senast från sociala mediebyrån Gravel och innan dess var hon på Framtidsmedia. Hennes drivkraft gjorde att hon ville bli en del av Closer och ta sig an uppdraget på Keymobile.
– Jag har länge känt till Closer och hur säljentreprenörerna arbetar och för mig är det ett fantastiskt upplägg där man får det bästa av allt. Jag ser så fram emot att få jobba med Keymobile och samtidigt vara en del av Closer, säger Clara Lindén.

Keymobile fortsätter att expandera och har idag över 370 mobilsajter i sitt nätverk med en räckvidd på över 7 miljoner unika besökare i vecka. Med Clara vill Keymobile öka närvaron och försäljningen i Stockholmsregionen.
– Vi har mycket goda erfarenheter av Closer i södra och västra Sverige och när vi nu vill öka säljtrycket i Stockholm var det naturligt att kontakta dem för att se om vi kunde hitta en säljentreprenör som passar för det. När vi träffade Clara kändes det helt rätt och vi ser mycket fram emot att ha med henne i vårt team och med det även stärka vår relation till Closer, säger Johan Näslund, grundare och vd för Keymobile.