Välkommen Martin!

Sedan 2017 har Closer, med säljkonsulten André Hammar, haft uppdraget att stärka Dagens Industris försäljning i Västsverige. När nu André lämnar branschen för nya utmaningar rekryterar Closer Martin Hasselgren som ny säljkonsult för uppdraget.

Martin Hasselgren kommer senast från Annonsdax/Schibsted där han har haft rollen som Key Account Manager. I det nya uppdraget som säljkonsult på Closer kommer han ansvara för Dagens Industris försäljning i Västsverige.

– Jag kände direkt att upplägget som Closer har med att driva eget samtidigt som man är med i ett nätverk av andra duktiga personer passar mig perfekt. Dagens Industri har alltid varit en drömarbetsplats inom media för mig så det är med stolthet jag nu kommer att representera dem, säger Martin Hasselgren.

Rekrytering av rätt säljkonsult för det specifika uppdraget är en framgångsnyckel i det erbjudande som Closer har.

– Vi känner oss trygga med vårt samarbete med Closer och ser fram emot att Martin nu tar över efter André. Martin ska fortsätta att förvalta och utveckla marknaden i Västra Sverige och med hans erfarenhet, framåtanda och starka intresse för ekonomi och börs har vi stora förväntningar på honom, säger John Sjölund, Head of Sales Di-gruppen.

För Closer är detta ett bevis på att bolagets tjänster och upplägg är starkt både för kunden och för säljkonsulten.

– Vi är väldigt glada över att få Dagens Industris fortsatta förtroende och vi verkligen ser fram emot att få in Martin Hasselgren i vårt Closer-team och med honom få in ny energi i vårt säljuppdrag, säger Fredrik Skåntorp, vd och grundare av Closer AB.