Emerse vill växa i Västsverige – anlitar Closer för snabb expansion

Emerse, en fullservicebyrå inom digital marknadsföring, med kontor i Lund (HK), Stockholm, London och Hong Kong vill fortsätta att expandera i Sverige och anlitar Closer för lokal försäljning i Västsverige. Emerse, som har kunder över hela världen, omsätter idag cirka 35 miljoner kronor i Sverige och räknar med att satsningen i Västsverige ska öka omsättningen avsevärt.  

– Vi behöver en nära relation till våra kunder och därför är det avgörande för oss att vara lokalt närvarande redan från första kontakten. Tack vare vår överenskommelse med Closer kan vi snabbt och effektivt expandera i Västsverige på det sätt som vi vill. Vi har stora förhoppningar efter att ha sett vad Closer levererar till sina andra kunder och vi ser verkligen fram emot att vara representerade på västkusten, säger Stina Larsson, försäljningschef på Emerse.

Closer är det lokala säljbolaget inom media som sedan starten för drygt fyra år sedan arbetat med bolag som Visual Art, United Screens, PlayAd, Dagens Industri och Keymobile för att öka försäljningen och stärka bolagens position på marknaden i södra och västra Sverige. En del av framgången är att varje säljkonsult driver sitt eget bolag och arbetar exklusivt med sina säljuppdrag. Nu står Closer inför en ny rekrytering av en säljkonsult som ska arbeta med Emerse.

–Tjänsterna sm Emerse erbjuder känns oerhört attraktiva. Smarta lösningar där fullservice genomsyrar hela kundupplevelsen.Att de är specialiserade på programmatisk annonsering och har tekniken inhouse med egen DSP sedan 10 år tillbaka gör att de särskiljer sig mot andra digitala fullservicebyråer. I Västsverige ser jag otaliga bolag som borde intressera sig för det som Emerse erbjuder. Vi har därför stora förhoppningar på att detta kommer att bli riktigt bra både för oss och Emerse. Rekryteringen av en ny säljkonsult är i full gång och jag ser fram emot att hitta rätt person för uppdraget, säger Fredrik Skåntorp, grundare av Closer.

För ytterligare information:
Fredrik Skåntorp vd och grundare Closer AB, tfn: 0708-13 34 31 alt.fredrik.skantorp@closer.se
Bilder för fri publikation kontakta: Anders Ekhammar, epost: anders.ekhammar@perspective.se