Keymobile anlitar Closer

Keymobile, en av Sveriges ledande aktörer inom mobilannonsering, har tecknat ett försäljningsavtal med Closer i Södra Sverige. Med över 200 mobilsajter i sitt nätverk och en räckvidd på 5 miljoner unika besökare i veckan ska Keymobile nu fortsätta sin expansion med aktiv och uppsökande försäljning i Södra Sverige.

– Vi har följt Closers arbete för andra kunder och kan bara konstatera att de levererar affärer samtidigt som de bygger starka relationer. Vi tror starkt på det här upplägget och den affärsmodell som Closer har presenterat. Med en dedikerad lokal säljkonsult som handplockats och bara arbetar för oss kommer vi stärka vår position i södra Sverige. Lokal närvaro är avgörande i försäljning, något vi inte haft tidigare i den här regionen. Därför har vi stora förväntningar på samarbetet med Closer, säger Johan Näslund, grundare och vd för Keymobile.

Closer har sedan starten för fyra år sedan arbetat med Visual Art, United Screens, PlayAd och Dagens Industri för att öka försäljningen och stärka bolagens position på marknaden i Södra Sverige. En del av framgången är att varje säljkonsult driver sitt eget bolag och arbetar exklusivt med sina säljuppdrag. Nu står Closer inför en ny rekrytering av en säljkonsult som ska arbeta med Keymobile.

– Mobilannonsering är en mycket effektiv annonsform som vi bara sett början på. Vi har en enorm marknad att bearbeta och vi är mycket stolta över att få möjlighet att arbeta med en av de bästa aktörerna på marknaden. Rekryteringen är i full gång och jag ser fram emot att hitta rätt person för uppdraget, säger Fredrik Skåntorp, grundare av Closer.