De ska få Di att växa i Västsverige

Dagens Industri har valt att teckna avtal med Closer för att öka sin annonsförsäljning i västra Sverige.

Inför 2017 vill Dagens Industri expandera sin närvaro i den västsvenska regionen. Ledningen har tittat på både interna och externa alternativ och valde i slutändan att inleda ett samarbete med Closer.

– Vi har naturligtvis stora förhoppningar på det samarbete som vi nu har tecknat med Closer. De har fina referenser och en inställning till försäljning som passar oss mycket bra, säger John Sjölund försäljningschef på Dagens Insustri i ett pressmeddelande.

– Jag är stolt och glad över att ytterligare ett marknadsledande mediebolag i Sverige vill samarbeta med oss. Det har hela tiden varit vår strategi att få arbeta med de bästa och det här är ytterligare ett bevis på att vi har något att erbjuda som är riktigt starkt – lokal representation i Väst- och Sydsverige. säger Fredrik Skåntorp, grundare av försäljningsbolaget Closer i en kommentar.

Closer arbetar sedan tidigare med Visual Art, United Screen samt Playad.

Säljuppdraget kommer att ledas av Stefan Norén med en bakgrund från Dagens Industri som nu arbetar aktivt med rekrytering till uppdraget.

Läs artikeln i Resumé här.