Closer rekryterar Ida Svensson från Expressen för att säkra United Screens expansion i södra Sverige

United Screens, Nordens största premiumnätverk inom online video, har anlitat Closer, som är säljkonsulter i mediebranschen, för ökad närvaro i västra och södra Sverige. Nu rekryterar Closer Ida Svensson, en av Expressens vassaste mediesäljare, för att säkra framtida affärer för United Screens i södra Sverige.

–Jag är mycket glad över att Ida Svensson vill börja hos oss. Jag har följt hennes arbete och är imponerad av hennes förmåga att se kundens behov och hitta bra lösningar. Hon kommer bli perfekt för vårt uppdrag hos United Screens, säger Fredrik Skåntorp, grundare av försäljningsbolaget Closer AB.

Ida har en gedigen bakgrund som säljare för bland andra Wallstreet, Aftonbladet och senast Expressen. Hon kommer som säljkonsult för Closer ansvara för all United Screens försäljning i södra Sverige – en marknad som är helt oetablerad för United Screens.
–Det finns en enorm potential för både lokala, regionala och nationella annonsörer att synas i kanalen och jag tror att Ida har goda förutsättningar att lyckas med sitt jobb i den här regionen, säger Fredrik Skåntorp.

Closer hjälper mediabolag att komma närmare annonsörerna i västra och södra Sverige. Ida Svensson kommer att ha sin bas på huvudkontoret i Göteborg, men kommer arbeta mycket nära kunderna i syd.
–Jag ser verkligen fram emot den här möjligheten, Closer är ett bolag som verkligen förstår hur försäljning ska gå till. Att dessutom få arbeta med årets mediesäljare 2015, Fredrik Skåntorp, ska naturligtvis blir riktigt roligt och lärorikt. Att representera United Screens, som jag ser som den mediekanal som har störst potential just nu, ska bli oerhört stimulerande och jag hoppas att snabbt kunna visa vännerna i syd varför Youtube är en viktig kanal att vara i, säger Ida Svensson ny säljkonsult på Closer AB.