WE ARE CLOSER

Fredrik Skåntorp

Sales Consultant

Fredrik har jobbat med försäljning och marknadsföring sedan 2000. Fredrik har jobbat på Nöjesguiden, JCDecaux och Metro. Sista året innan han startade Closer var han Marknadschef på Gina Tricot, det var här han såg möjligheten att hjälpa mediabolagen i Stockholm med försäljningen i södra Sverige.

Idag jobbar Fredrik som säljare åt Visual Art och ansvarar för kundbearbetningen på Västkusten. Han håller även utbildningar i försäljning med särskilt fokus på mötesbokningstekniker och kalla samtal. När han är ledig gillar han resor, klä ut sig och vara med familjen.

Fredrik blev utsedd till Sveriges bästa mediesäljare 2015 vid Media Mecca Awards.

Säljuppdrag: Visual Art Västra Sverige

T: +46 708-13 34 31
fredrik.skantorp@closer.se

Ida Svengård

Sales Consultant

I början av 2010 sökte Ida praktikplats på Wallstreet Media. I samband med detta lämnade hon Halland för att flytta till Göteborg och sälja utomhusreklam. Där blev hon kvar i tre år innan hon tillsammans med två kollegor startade upp Aftonbladets lokala kontor. Sedan dess har hon jobbat med digital försäljning de senaste åren och kommer närmast från en tjänst som KAM på Expressen.

Idag jobbar Ida som creative sales åt United Screens och ansvarar för kundbearbetning i västra och södra Sverige. Att träffa kunder och hitta nya samarbeten är det bästa hon vet. När hon inte jobbar är hon gärna ute och reser, längtar ut till västkustens skärgård, äter god mat och spelar då och då även fotboll. Men allt som oftast hittar hon på något projekt hemma i lägenheten där hon gärna snickrar och fixar.

Säljuppdrag: United Screens Södra Sverige

T: +46 733-76 83 99
ida.svengard@closer.se

Stefan Norén

Sales Consultant

Sedan 2006 har Stefan jobbat inom försäljning och marknadsföring. Det startade med ett jobb som försäkringsförmedlare hos Insplanet och därefter som säljare på Annonsdax. 2008 gick han vidare till Dagens Industri där han varit framgångsrik sedan dag 1. Alltid slagit årsbudgeten samt etableringen av det lokala säljkontoret i Göteborg är hans största meriter. Utöver rollen som Senior Account Manager på Di har Stefan parallellt utbildat sig som Marknadsekonom på IHM Business School.

Målmedvetenhet är nog ordet som sammanfattar Stefan bäst. Utöver jobbet spenderar Stefan mycket tid med familj och vänner. Börsen och fotboll tillhör hans största intressen. Han kan dessutom laga en helt magisk indisk linsgryta.

Säljuppdrag: Playad Västra och Södra Sverige

T: +46 702-700293
stefan.noren@closer.se

André Hammar

Sales Consultant

2013 inledde André sin säljkarriär som Account Manager på MTG Radio i Malmö, efter två år klev han över till en KAM-tjänst på MTG TV. Efter tre år var han sugen på miljöombyte och det resulterade i en flytt till Göteborg och en KAM-tjänst på Stampen där var varit i ca 15 månader.

På sin lediga tid spelar han helst golf, tittar på fotboll och umgås med vänner.

Säljuppdrag: Dagens Industri Västra Sverige

T: +46 735-556800
andre.hammar@closer.se

Joel Peterson

Sales Consultant

2014 klev Joel in som praktikant på Metro i Göteborg efter att han studerat försäljning och marknadsföring i 2 år. Blev anställd som Account Manager för att sedan ta sig an ansvaret som Key Account Manager för västra och södra Sverige. Joel har en gedigen insyn i print- och influenceraffären som han jobbade med under dessa 4 år. Han är en kreativ och nytänkande säljare som drivs av att hitta unika koncept och lösningar för sina kunder.

Efter jobbet så umgås han gärna med familj och vänner. Han har också ett stort intresse för E-sport och gillar att trötta ut sig på gymmet.

Säljuppdrag: Keymobile i västra och södra Sverige

T: +46 76-226 57 61
joel.peterson@closer.se

Johanna Winter

Sales Consultant

Johanna har arbetat med försäljning och marknadsföring sedan 2009 och har stor erfarenhet inom digitala kanaler. Hennes karriär startade i Malmö, följt av några år som Senior Account Manager inom Schibsted i Stockholm. Under hösten 2016 flyttade hon hem till Skåne igen och började då arbeta inom Bonnier News. Johanna kommer senast från en roll som Client Manager på adtech-bolaget Seenthis.

Lediga dagar spenderar hon ofta med vänner och familj. Hon tycker om att resa, och har Spanska solkusten som återkommande favorit. Gymmar gärna, helst tidigt på morgonen. Om solen är framme och vinden ligger rätt så kan hon även tänka sig att ta en tur på sin racer.

Johanna arbetar som creative sales åt United Screens och ansvarar för kundbearbetning i södra Sverige.

T: +46 70-162 24 04‬
johanna.winter@closer.se

Victor Kumlin

Sales Consultant

Victor har arbetat med försäljning på ett eller annat sätt sedan 2005 och han har även en examen i Försäljning och Marknadsföring från IHM Business School. Han har arbetat med försäljning inom områden som media, online och det digitala, vilket gjort honom bred och erfaren i sin kompetens. Han har också varit bosatt i Stockholm i 7 år, men nu är han åter på plats i sin hemstad, Göteborg. Bolag där Victor bland annat verkat i är, Wallstreet Media, Web Guide Partner, Benify, Visual Art.

Gillar högt tempo och är målmedveten! Men kan också tänka sig lata dagar med god mat och dryck, utöva sport, resa, musik, men framför allt sin familj.

Säljuppdrag: Acast, Västra och Södra Sverige.

T: +46 70-722 01 91
victor.kumlin@closer.se

Erika Smedbro

Sales Consultant

Erika har arbetat med försäljning sedan 2006. Karriären påbörjades på en liten eventbyrå i Göteborg och har sedan fortsatt på Metro, Jernhusen Media och nu senast som Key Account Manager på Inteleon AB som tillhandahåller tjänsten SMS Park.
Erika har under åren arbetat mot allt från mindre lokala företag, kommuner och landsting till större nationella och internationella bolag.

På fritiden är familj och vänner högt prioriterade, och kan man få ihop alla på en gemensam resa till fjällen eller soldränkta stränder är det en extra bonus. Det finns alltid en ambition till träning och i år är målet att faktiskt dyka upp och genomföra de lopp som hon lite då och då anmäler sig till.

Säljuppdrag: Emerse i Västsverige.

T: +46 73-075 47 49
erika.smedbro@closer.se

Tommy Lycén

Sales Consultant

Sedan 2012 har Tommy jobbat med försäljning och marknadsföring inom Mediebranschen. Först 5 år på Metro där han jobbade med alltifrån traditionell printannonsering till mer komplexa influencersamarbeten samt annonslösningar inom content och native. Senast kommer han från två år som Key Account Manager på Stampen Media.

Innan karriären inom media tog fart så spelade Tommy på heltid under 8 år fotboll i Allsvenskan och Superettan, Bla med IFK Göteborg Gais och ÖIS.

Vilja och Målmedvenhet är två egenskaper som ganska tydligt beskriver Tommy. Han ser snabb service som en självklarhet och tycker om att unika lösningar med kundens utmaningar och mål som utgångspunkt.

Älskar att resa och laga mat. Utöver tid med familj och vänner så tillhör golf och fotboll tillhör hans största intressen.

Säljuppdrag: Strossle Västra och Södra Sverige.

T: +46 76-822 56 45
tommy.lycen@closer.se

color
http://www.closer.se/wp-content/themes/skudo/
http://www.closer.se/
#b0336f
style1
paged
Laddar inlägg...
/customers/8/f/c/closer.se/httpd.www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off